Quiet Community

Naast bewustwording zet ik me ook in voor mensen die het financieel minder hebben. Quiet wil armoede onder de aandacht brengen én verzachten. In 2015 is de eerste Quiet Community van start gegaan in Tilburg, in 2017 zijn er community’s in Maastricht, Groningen en Den Bosch van de grond gekomen die zich onderhand volwaardige community’s mogen noemen. Begin 2018 zijn Rotterdam, Drechtsteden en Hilvarenbeek gestart. Elke Community werft lokale sponsors om haar ‘members’ om beurten via een digitaal systeem iets aan te bieden wat ze normaal gesproken niet kunnen betalen.

bbb health boutique!

Is een health boutique voor vrouwen gericht op shapen en afvallen. bbb biedt sporten in een warmtecabine, food- & lifestylecoaching en meer. Ook bieden ze yoga, Pilates, HIIT, workouts in de buitenlucht, food- en lifestyle coaching én in ieder seizoen een inspirerende challenge.

Nieuwsgierig? Een proefles is gratis en kun je online op de site inplannen www.bbbhealthboutique.nl

Adres: Kempenaarplaats 16 in Tilburg

Thermae Son en Breugel!

Midden in een bosrijke omgeving vinden we Wellness & Healthresort Thermae Son. Het resort is gelegen in Son en Breugel, vlakbij Eindhoven. Thermae Son beschikt over diverse sauna’s, bubbelbaden, zwembaden, kruidentempels, rustruimte. Kortom een ideale locatie waar je tot rust kunt komen en je batterij kunt opladen. Welness, yoga, mindfulness en meditatie is de perfectie combinatie om de juiste balans te vinden tussen ontspanning en inspanning.

Recreatiepark ’t Zand Alphen

Is een echte familiecamping waar je de Brabantse gastvrijheid echt kunt ervaren. De camping ligt in de bossen en naast het ‘natuurlijke’ zwembad: recreatieplas ’t Zand in Alphen. Hier kun je heerlijk zwemmen en luieren op het strand. In de zomervakantie geef ik yogalessen on the beach voor zowel kinderen als volwassenen. http://www.tzand.nl

Klooster Nieuwkerk Goirle

Is een Nederlands klooster dat staat in het landgoed ‘Nieuwkerk’. Dit natuurgebied bevindt zich op de Nederlands-Belgische grens tussen de plaatsen Goirle (NL) en Poppel (BE). Het klooster is omgetoverd tot een fantastisch locatie voor iedereen! Het is een plek waar je kunt genieten, overnachten, gezellig feestje vieren, maar ook tot rust kunt komen tijdens een yoga en meditatie sessie. Iedere dinsdagavond kun je hatha yoga volgen.