Tarieven

Abonnementen & strippen

Studio Croes Connect biedt yoga lessen, mindfulness trainingen en meditatie workshops aan. Via onderstaand links is het mogelijk om losse lessen, abonnementen, strippenkaarten en/of andere producten aan te schaffen.

 

Alle abonnementen lopen in volledige kalender maanden, dus van de 1e dag van de maand tot en met de laatste dag van de maand. Start je midden in de maand, dan betaal je alleen het resterende deel van die maand.
De abonnementen verlengen automatisch elke maand totdat het wordt opgezegd. Al onze abonnementen zijn per maand opzegbaar via het systeem of via de mail info@croesconnect.nl met inachtneming van opzegtermijn van 1 maand.

 

Wanneer jij wegens omstandigheden of een lange reis tijdelijk wil stoppen, laat dat weten via de mail en wij zetten jou abonnement op pauze voor de nodige periode.

 

Studio Croes Connect is gesloten op officiële feestdagen en tijdens de zomer geldt een aangepast vakantierooster. Dit is verrekend in het tarief en gedurende deze periode blijven abonnementen doorlopen en worden reguliere prijzen gehanteerd.

Overige producten