Post Single Page

Hello Croes Connect – Goodbye Croes Controll

Croes Connect

In Blog Posted

Woehoeee, daar is ie dan, mijn nieuwe website: www.croesconnect.nl

‘Controle behoort tot het verleden en heeft plaatsgemaakt voor vrijheid, creativiteit en vertrouwen’.

Na 10 jaar achter de schermen gewerkt te hebben in de musicals ging het roer om. Mijn schildklierafwijking zorgde ervoor dat ik niet meer alles under controle had. De plannen die ik op voorhand had gemaakt, pakten net iets anders uit. Dit bracht mij uiteindelijk op het pad van yoga, mindfulness en meditatie.

Het leven is één grote ontdekkingsreis en continue in beweging. Mijn levensmotto is: geniet van het leven. Elke dag ontdek je weer nieuwe dingen en de kunst is tussendoor te genieten en balans te vinden. Op deze reis van bewust-zijn wil ik jou meenemen, niet zweverig, maar juist down-to-earth!

Neem gerust een kijkje op mijn website en wie weet zien we elkaar bij de lessen, workshops en/of trainingen.

Lieve groet, Esther