Yoga

Feel your body!

 

Je hoeft niet lenig te zijn om yoga te beoefenen. Stijf, fit of juist niet energiek, yoga is geschikt voor iedereen! Naarmate je regelmatig yoga beoefent, wordt je lichaam sterker en soepeler. Bovendien word je je bewust van je lijf en leer je om naar je lichaam te luisteren. Yoga vermindert stress, brengt de geest tot rust, verlicht pijn en voorkomt allerlei ziektes en kwaaltjes. Doordat je in contact komt met jezelf, kun je op een betekenisvollere manier contact maken met anderen en de wereld om je heen.

Breathwork

Ervaar de kracht van de adem!

 

Jouw ademhaling is een afspiegeling van hoe je leeft.

De meesten van ons ademen oppervlakkig en onbewust. Dit manifesteert zich in zowel fysieke, als mentale en emotionele klachten, zoals lage energie, rusteloos, neerslachtigheid en gebrek aan grip op je leven.

Als ademcoach leer ik je weer vol, diep en in een flow te ademen. Onder begeleiding nodig ik je uit om laag voor laag oude pijnen en geblokkeerde energie los te laten.

Ademcoaching is effectief en brengt je in een korte tijd naar ontspanning en rust.

Mindfulness

Master your mind!

 

Mindfulness betekent simpelweg: Bewust zijn van de huidige ervaring; aandacht hebben voor wat er gebeurt in het hier en nu, zonder te (ver)oordelen. Waar je aandacht is, daar ben je. Maar heel vaak is onze aandacht niet in het hier en nu, maar in het verleden of de toekomst. En we leven vaak op de automatische piloot, zonder ons hier bewust van te zijn. Mindfulness is een vaardigheid die je kunt oefenen. Door te leren je aandacht bewust en regelmatig naar het huidige moment te brengen, ervaar je meer rust en ontspanning. Problemen zullen er altijd zijn, maar door middel van mindfulness leer je hier op een andere manier naar te kijken. Je kunt beter voor jezelf zorgen, omdat je vrijheid hebt om bewust te reageren.

Coaching

Enjoy the journey of life!

 

Het leven is energie. Het stroomt, althans het behoort te stromen.

Wanneer je niet in verbinding bent met het leven, is het hard, voelt het zwaar, denk je in te tekorten, beperkingen en leef je in angst, onzekerheid en/of twijfel. Kortom je hebt het gevoel dat het leven je overkomt en alles aan je voorbijgaat. Je voelt je machteloos en hebt geen controle.

  Maar het goede nieuws is dat dit niet de bedoeling is van het leven. Dit is wanneer je onbewust door het leven gaat en niet weet hoe energie werkt. Het leven is bedoeld om te genieten, om flow te ervaren en ik ben ervan overtuigd dat jij alles kunt hebben en zijn wanneer jij je opnieuw verbindt met jouw kracht, jouw ware intelligentie.

Day Retreat!

Stap uit de waan van de dag en geniet weer van de kleine dingen die je écht gelukkig maken! Merk jij ook dat je steeds minder ruimte in je hoofd hebt om tot jezelf te komen en te ontspannen? Maak dan tijd vrij voor jezelf en neem gas terug. Tijdens een Day Retreat komen ijsbaden, stilte wandeling, EFT tapping, meditatie, mindfulness, ademwerk en yoga aan bod . Het komt erop neer dat je ervaart hoe prettig, waardevol en makkelijk het is om even een time-out te nemen.