ENJOY THE JOURNEY OF LIFE!

Coaching

Waarom voelt het leven dat toch regelmatig als ploeteren en hard werken? Door alles wat je hebt meegemaakt is jouw authentieke zelf bedekt geraakt onder een dikke laag van beschermingsmechanismen, ingesleten patronen, overtuigingen die ver afstaan van de werkelijkheid. Zelfrealisatie gaat niet over veranderen wie je bent, maar over het loslaten van je verzonnen identiteit.

 

Het is mijn missie om zoveel mogelijk mensen te begeleiden in dit proces zodat je leert vertrouwen op je intuïtie en een leven gaat creëren wat jouw gelukkig maakt.

 

Jij bent de creator van jouw leven!

 

Mijn bedrijfsnaam was vroeger Croes Controll en ik was 24/7 bezig met plannen en organiseren. Alles moest in de puntjes geregeld zijn en niets werd aan het toeval overgelaten. Ik dacht alles onder controle te hebben, totdat ik vastliep en allerlei lichamelijke en psychische klachten kreeg; zoals angsten, depressie, schildklier problemen. Mijn ratio waarop ik al die jaren kon vertrouwen, liet me in de steek. De enige manier om het roer om te gooien was loslaten en te vertrouwen op mijn gevoel. Dit was geen gemakkelijk periode voor een Master controlfreak 🙂 maar is zo de moeite waard!

 

We zijn namelijk gaan geloven wie we zijn, op basis wat ons is aangeleerd. Wij hebben op school niet geleerd hoe de Universele wetten werken en dat er een hoger bewustzijn in ons aanwezig is, dat het allerbeste met ons voor heeft! Er is namelijk geen controle nodig wanneer je leert vertrouwen op jouw innerlijke wijsheid. Want écht hoe gaaf zou de wereld eruit zien als we afgestemd zijn op onze ware natuur.

 

Ik gun dit iedereen en ben ervan overtuigd dat deze weg ook voor jou is weggelegd.

 

Dat jij je kunt afstemmen op jouw mooiste leven en dat dit gepaard gaat met fun en plezier i.p.v. hard werken en bikkelen

 

Dat jij je niet meer laat tegenhouden door angst, twijfel of beperkingen, maar durft te kiezen wat je wel wil ervaren.

 

Want 1 ding is zeker! De mogelijkheden zijn oneindig. Al jouw dromen, verlangens en wensen kunnen werkelijkheid worden, wanneer jij loslaat en je laat leiden door het universum.

 

Ben je nieuwsgierig naar meer? Neem dan vooral contact met me op voor een coachingstraject of individuele sessie. Ik vertel je graag meer.

 

Consult €60,- per uur exclusief 21% BTW

Meld je nu aan!