ENJOY THE JOURNEY OF LIFE!

Coaching

Word de beste versie van jezelf!

Enjoy the journey of life, and become the best version of yourself

 

 

Alles in je leven en het leven van de mensen om je heen wordt beïnvloedt door de Wet van Aantrekkingskracht. Deze wet vormt de basis van ALLES, of je dat nu wil of niet. Als je een bewust leven wil leiden, is het súper belangrijk dat je bewust wordt van de Wet van Aantrekkingskracht en hoe deze werkt. Dit is namelijk essentieel om een leven vol vreugde, overvloed en welzijn te leiden waarvoor je hier bent gekomen.

 

Jij bent een krachtige creator en het is tijd om te ZIJN wie je eigenlijk bent!

 

We zijn namelijk gaan geloven wie we zijn, op basis wat ons is aangeleerd. Wij hebben op school niet geleerd hoe de Universele wetten werken en dat er een hoger bewustzijn in ons aanwezig is, dat het allerbeste met ons voor heeft! Er is namelijk geen controle nodig wanneer je leert vertrouwen op jouw innerlijke wijsheid. Want écht hoe gaaf zou de wereld eruit zien als we afgestemd zijn op onze ware natuur. Ik gun dit iedereen en ben ervan overtuigd dat deze weg ook voor jou is weggelegd. Dat jij je kunt afstemmen op jouw mooiste leven.

 

Dit coachingstraject is geschikt voor mensen die meer uit het leven willen halen. Voor mensen die willen ontdekken wie ze zijn en waar hun passie ligt. Voor mensen die stappen willen zetten vanuit joy en plezier, maar niet goed weten waar te beginnen!. Maar dit traject is ook bedoeld omdat je interesse hebt in de Wet van Aantrekkingskracht  en ermee wilt leren werken in de praktijk.

 

Dit programma is concreet, praktisch en wordt volledig op jouw situatie afgestemd. Je zult gaan merken dat er zoveel meer mogelijk is, dan je tot nu toe hebt gedacht, zowel zakelijk als privé. Als jij weet hoe deze wet werkt, dan leef jij moeiteloos in overvloed en komen de juiste dingen altijd op het juiste moment en op de juiste plaats.

 

Wat heb je na afloop van het traject bereikt?

*Je hebt veel meer kennis over de Wet van Aantrekkingskracht en weet deze op een dieper level toe te passen

*Je weet wat je wilt in het leven. Je hebt scherp wat je wil manifesteren. Je hebt je dromen helder in het vizier en je hebt ze omgezet naar doelen

*Je bent je bewust van je belemmerende overtuigingen en blokkades die je tegenhouden om je doelen te behalen

*je leert technieken waarmee je angsten, overtuigingen en blokkades los kunt laten

*je hebt helder welke stappen je NU kunt zetten

*Je bepaalt concrete acties om je doelen te bereiken. Je dromen zijn haalbare doelen geworden

*Je ervaart meer positiviteit in je leven en weet hoe je negativiteit kunt ombuigen

*Je weet voor de rest van je leven hoe je de Wet van Aantrekkingskracht in jouw voordeel kunt inzetten!

 

Kennismakingsgesprek:

Tijdens dit gesprek maken we kennis (live of online) en we onderzoeken of er een wederzijds klik is. Gesprek is gratis en duurt maximaal 30 minuten.

 

Coachingsgesprek particulier

Tijdens deze sessies werken we aan jouw hulpvraag. Je betaalt per sessie of voor een traject. Kosten per sessie €90,- (1,5uur). Zakelijk kosten per sessie 1.5 uur a €125,- excl. 21% BTW. Indien gewenst zijn deze sessies ook mogelijk online.

 

Wil jij jouw dromen, verlangens en wensen verwezenlijken en de blokkades helen die jouw verlangens in de weg staan? Wil jij ontdekken dat de mogelijkheden oneindig zijn wanneer je laat leiden door het universum? Neem contact op voor een afspraak.

Ik begeleid je graag op jouw reis naar een magisch leven!

 

 

Enjoy the journey of life, and become the best version of yourself

 

Alle liefde Esther

Meld je nu aan!