Quiet Community

Naast bewustwording zet ik me ook in voor mensen die het financieel minder hebben. Quiet wil armoede onder de aandacht brengen én verzachten. In 2015 is de eerste Quiet Community van start gegaan in Tilburg, in 2017 zijn er community’s in Maastricht, Groningen en Den Bosch van de grond gekomen die zich onderhand volwaardige community’s mogen noemen. Begin 2018 zijn Rotterdam, Drechtsteden en Hilvarenbeek gestart. Elke Community werft lokale sponsors om haar ‘members’ om beurten via een digitaal systeem iets aan te bieden wat ze normaal gesproken niet kunnen betalen.

bbb health boutique!

Is een health boutique voor vrouwen gericht op shapen en afvallen. bbb biedt sporten in een warmtecabine, food- & lifestylecoaching en meer. Ook bieden ze yoga, Pilates, HIIT, workouts in de buitenlucht, food- en lifestyle coaching én in ieder seizoen een inspirerende challenge.

Nieuwsgierig? Een proefles is gratis en kun je online op de site inplannen www.bbbhealthboutique.nl

Adres: Kempenaarplaats 16 in Tilburg

Het Activeringshuis

Het Activeringshuis vormt een schakel tussen werkzoekenden en gemeenten, instanties, bedrijven en werkgevers. Wij leveren maatwerk en werken samen met vele specialisten. Daardoor kan de kandidaat uit een groot aanbod de training, individuele coaching of workshops kiezen die het beste bij hem of haar past. Het Activeringshuis maakt gebruik van bestaande en nieuwe initiatieven die zich inzetten voor de in- en uitstroom van werkzoekenden. We houden bovendien de lijntjes kort, wat resulteert in duurzame uitstroom.

Thermae Son en Breugel!

Midden in een bosrijke omgeving vinden we Wellness & Healthresort Thermae Son. Het resort is gelegen in Son en Breugel, vlakbij Eindhoven. Thermae Son beschikt over diverse sauna’s, bubbelbaden, zwembaden, kruidentempels, rustruimte. Kortom een ideale locatie waar je tot rust kunt komen en je batterij kunt opladen. Welness, yoga, mindfulness en meditatie is de perfectie combinatie om de juiste balans te vinden tussen ontspanning en inspanning.

Recreatiepark ’t Zand Alphen

Is een echte familiecamping waar je de Brabantse gastvrijheid echt kunt ervaren. De camping ligt in de bossen en naast het ‘natuurlijke’ zwembad: recreatieplas ’t Zand in Alphen. Hier kun je heerlijk zwemmen en luieren op het strand. In de zomervakantie geef ik yogalessen on the beach voor zowel kinderen als volwassenen. http://www.tzand.nl

Kayra Zorg & Welzijn

Kayra Zorg & Welzijn verzorgt dagbesteding voor jongvolwassenen, volwassenen en ouderen. Wij bieden passende zorg en activering aan mensen met een verstandelijke en/of psychische beperking. Bij ons is iedereen welkom, ongeacht (culturele) achtergrond. Kayra Zorg is sinds 2009 actief in Tilburg. Bij Kayra Zorg staat de cliënt centraal. Alle door ons aangeboden activiteiten zijn er op gericht om naar vermogen deel te nemen aan de samenleving.

Klooster Nieuwkerk Goirle

Is een Nederlands klooster dat staat in het landgoed ‘Nieuwkerk’. Dit natuurgebied bevindt zich op de Nederlands-Belgische grens tussen de plaatsen Goirle (NL) en Poppel (BE). Het klooster is omgetoverd tot een fantastisch locatie voor iedereen! Het is een plek waar je kunt genieten, overnachten, gezellig feestje vieren, maar ook tot rust kunt komen tijdens een yoga en meditatie sessie. Iedere dinsdagavond kun je hatha yoga volgen.

Club Pelikaan

Club Pellikaan Tilburg is meer dan een sportschool. Alleen hier vind je fitness, wellness, tennis en kinderactiviteiten onder één dak. Doordeweeks kun je vanaf 7 uur bij ons terecht. Train onder begeleiding van een fitcoach, neem een duik in het zwembad of sla een balletje op de tennisbaan. Yoga geeft je rust en ontspanning. Een moment om je terug te trekken uit de dagelijkse drukte. Familie, vrienden, werk, je telefoon: alles kan wel even wachten. Nu is het jouw moment om op adem te komen, letterlijk en figuurlijk.

Parel van Riel

De ‘Parel van Riel’ is een initiatief van Wilma van Dijk, Mélanie Koolen, Anne Rulo en Hans Rulo. Hans en Anne zijn ouders van een dochter van 14 jaar met het Syndroom van Down. Met haar als inspiratiebron zijn zij met Wilma van Dijk en Mélanie Koolen een dagbesteding gaan ontwikkelen. Hans heeft als bedrijfsadviseur bijna 40 arbeidsjaren op zijn conto staan en Anne heeft ruime ervaring met management en de gehandicaptenzorg. Wilma komt uit het bedrijfsleven en heeft zowel op secretarieel en administratief gebied als in de gehandicaptenzorg ruime ervaring. Mélanie is ondersteunend in het onderwijs, MRT’er, kindercoach en heeft geruime tijd ervaring met de gehandicaptenzorg. Samen zijn zij de uitdaging aangegaan om een eigentijdse dagbesteding te ontwikkelen die in het bijzonder is afgestemd op het dorp Riel. Een dagbesteding in een kleine gemeenschap, waar je als persoon wordt gezien en door het personeel wordt ontdekt.