MASTER YOUR MIND!

Mindfulness

Momenteel leven we in bizarre tijden. Veel mensen leven in angst, onzekerheid en ervaren veel spanning en onrust in hun leven. Hoe houd je het hoofd koel en blijf je stress de baas? Hoe zorg je ervoor dat je niet laat meeslepen door alles wat er momenteel in de wereld gebeurt?

 

De oplossing is simpel: Breng meer aandacht in je leven! 

 

Problemen zullen er altijd zijn, maar door middel van mindfulness leer je hier op een andere manier naar te kijken. Je kunt beter voor jezelf zorgen, omdat je vrijheid hebt om bewust te reageren. Op deze manier kun je gedachten, overtuigingen, emoties en oude ingesleten patronen doorbreken en loslaten wat niet meer bij jou past. Mindfulness zorgt ervoor dat je stopt met piekeren, minder stress ervaart en lekkerder in je vel komt te zitten.

 

Doordat je gedurende de training gericht je aandacht gaat trainen, kun je na 8 weken makkelijker uit de waan van de dag stappen en beschik je over een toolbox aan hulpmiddelen die ervoor zorgen dat je bewust gezonde keuzes maakt voor jezelf! Je laat je niet meer zo snel uit het veld slaan en krijgt meer grip op je leven. 

 

*Dus wil jij de kwaliteit van je leven verbeteren?

*Wil jij minder snel leven?

*Wil jij meer stil staan bij de kleine dingen die je gelukkig maken?

*Wil jij minder stress door werk, relaties, social media of andere prikkels van buitenaf?

*Wil jij minder piekeren en meer rust en ontspanning?

 

Meld je dan aan voor een intakegesprek!

 

Kosten voor de groepstraining bedraagt € 350,- euro excl. 21% BTW, 8 weken 1,5 uur uur per week les. Wil jij de training graag individueel volgen? Dat kan!  Neem contact met me op voor de mogelijkheden en de kosten! 

Wat is mindfulness?

Meld je nu aan!