Become the best version of yourself

Over Esther

 

Het leven is jouw grootste leraar en heeft het allerbeste met je voor

Leef bewust in het NU, vanuit je hart

Mijn naam is Esther Croes, holistic ademcoach, yoga docent en mindfulness trainer.

Ik heb 10 jaar achter de schermen gewerkt in de musicalbranche o.a. bij Albert Verlinde, Joop van de Ende en de Theater de Efteling. Ik hield me bezig met plannen, organiseren van grote theaterproducties.

Mijn hoofd stond dag en nacht aan. Mijn aandacht was voornamelijk gericht op de toekomst of verleden en ik werkte volledig op de automatische piloot. Na mijn bevalling raakte mijn hormoonhuishouding in de war. Ik kreeg last van een hyperthyreoïdie (te snelwerkende schildklier). Dit leidde uiteindelijk tot de ziekte van Graves, een auto-immuunziekte. 3 jaar lang negeerde ik mijn lichaam en kreeg verschillende klachten o.a. gejaagdheid, hartkloppingen, gewichtsverlies, struma, menstruatie stoornis, angst en andere psychische klachten. Gedurende deze periode bleef ik gewoon doorwerken. Signalen van stress, spanning en onrust voelde ik destijds niet, omdat ik voortdurend in mijn hoofd leefde. Ondanks het advies van de artsen om tijdelijk te stoppen, bleef ik doorwerken.

Uiteindelijk heb ik het roer omgegooid en ben ik aan mijn innerlijke reis begonnen. Dit was geen makkelijke periode, maar bleek achteraf de beste keuze! Ik ontdekte de kracht van stilte en overgave, ik ontdekte dat echte waarde een gevoelsmatige ervaring is en vrijheid niet door de buitenwereld gegeven kan worden. Dat door naar binnen te keren mijn dagelijkse leven positief beïnvloed wordt en wondertjes gebeuren

Vanuit het perspectief dat alles energie is en met elkaar in verbinding staat, laat ik mensen ervaren hoe het is om vanuit je diepste verlangen te leven en te vertrouwen op je innerlijke wijsheid. We laten ons vaak leiden door het stemmetje in ons hoofd: de angsten, overtuigingen, hardnekkige patronen en negatieve gedachten. Wanneer je ontdekt wie je in essentie bent, namelijk liefde en licht, leef je in vrijheid, ervaar je overvloed, liefde, rijkdom, creativiteit en flow. Ik gebruik hierbij de kracht van de ademhaling, mindfulness, NLP en yoga.

Ik gun jou een liefdevol leven en help je graag verder op jouw mooiste reis! Vertrouw op je intuïtie en weet dat het allerbeste nog moet komen…!

Liefs,

Enjoy the journey of life and become the best version of yourself!

 

Esther