RUST & ONTSPANNING

Holistic Breathwork

Ontdek de kracht van je adem!

Jouw ademhaling is een afspiegeling van hoe je leeft.

 

De meesten van ons ademen oppervlakkig en onbewust. Dit manifesteert zich in zowel fysieke, als mentale en emotionele klachten, zoals lage energie, rusteloos, neerslachtigheid en gebrek aan grip op je leven. We voelen ons uit balans.

Als ademcoach leer ik je weer vol, diep en in een flow te ademen. Onder begeleiding nodig ik je uit om laag voor laag oude pijnen en geblokkeerde energie los te laten. Het vraagt om moed, vertrouwen en doorzettingsvermogen om door te ademen in alles wat naar de oppervlakte komt.

 

Ademwerk helpt bij: emotionele blokkades, traumatische ervaringen, onzekerheid, minderwaardigheidsgevoel, stress, angst (zoals faalangst, gebrek aan zelfvertrouwen), slapeloosheid, vermoeidheid en neerslachtigheid, hartkloppingen, paniekaanvallen en hyperventilatie, hoofdpijn, concentratieproblemen

 

Hoe verloopt een individuele ademsessie?

Na korte intake  bepalen we de intentie van de ademsessie. Gedurende de ademsessie worden gesloten delen van je ademsysteem geopend en wordt het disfunctionele adempatroon gecorrigeerd. Tijdens de ademsessie maak ik gebruik van acupressuur op het lichaam, zodat vastgezette energie beter kan doorstromen.

 

ADEMSESSIE bestaat uit:

 • Korte intakegesprek en bepalen intentie
 • Ademanalyse
 • Breath awareness
 • Verbonden ademhaling (rebirth breathing). Door deze actieve manier van ademen worden gevoelens, emoties en energie-blokkades in je lichaam geheeld en losgelaten.

 

Tarieven

1,5 uur ademsessie €110,- (particulier tarief)

1,5 uur duo ademsessie €175,- (particulier tarief)

1,5 uur ademsessie €150,- euro incl. 21% BTW (zakelijk tarief)

Nieuwsgierig geworden naar wat een ademsessie voor jou kan betekenen? Vanuit mijn passie, deskundigheid en ervaring geef ik je een 1 op 1 ademsessie. Jij ervaart de kracht van je verbonden ademhaling, maakt verbinding vanuit je hoofd met je lijf en voelt diepe ontspanning. Na iedere ademsessie merk je dat je bewust vrijer kunt ademen.

 

BREATH JOURNEY: Ademtraject van 4 ademsessies

Een Breath Journey is een individueel coach traject waarbij je met behulp van de adem een innerlijke reis maakt. Een proces van persoonlijke ontwikkeling en groei. Het biedt je de mogelijkheid om stil te staan hoe jij in het leven staat. Hoe jij in verhouding staat tot jezelf en je omgeving. Wanneer je tegen problemen aanloopt en veel stress ervaart, kan de adem een uitnodiging zijn om verder te kijken dan wat zich aan de oppervlakte laat zien. Tijdens het traject ga je de negatieve emoties, gedachten, overtuigingen en blokkades aankijken en doorvoelen. Door bewust te voelen en waar te nemen wat in je lichaam lange tijd (onbewust) is opgeslagen, maak je het loslaten en verwerken ervan weer mogelijk. Je adem (levensenergie) stroomt weer door je lichaam zoals het hoort te stromen! Indien nodig pas ik ook mijn kennis toe van NLP en Mindfulness Cognitieve Gedragstherapie. De Breath Journey bestaat uit:

 

 • Uitgebreid intakegesprek incl. ademoefening
  • 1,5 uur intakegesprek. Tijdens de intake zal ik ingaan op je huidige status, je achtergrond en je fysieke, mentale en emotionele gezondheid.  Worden doelen, hulpvraag, blokkades/negatieve overtuigingen in kaart gebracht en vastgesteld. De samenvatting wordt per mail toegezonden.
 • Drie ademsessies van 90 min waarbij onderstaande onderdelen aan bod komen
  • Ademanalyse
  • Breath awareness
  • Ademmeting met behulp van biofeedback apparatuur
  • Afhankelijk van de hulpvraag worden diverse ademtechnieken ingezet: zoals verbonden ademhaling, Wim Hof, Hartcoherentie
  • E-book: ‘Breath Journey’. Tips en tricks  die je nodig hebt om je ademsysteem te openen en negatieve emoties en gevoelens los te laten. 
  • Drie ontspanningsmeditaties voor diepe ontspanning en rustige ademhaling.
 • Begeleiding/nazorg
  • tijdens het gehele traject  e-mailcontact over voortgang en toegepaste opdrachten
  • tijdens het traject is het altijd mogelijk tussendoor vragen te stellen, telefonisch of per e-mail
  • ook achteraf kun je bij vragen altijd contact opnemen

 

 

Particulier tarief €425,-

Zakelijk tarief €600,- incl 21% BTW

 

ADEM CIRKEL’ ERVAAR DE KRACHT VAN DE ADEM”  

Maak samen een ademreis! Je maakt een ademreis waarbij verschillende ademtechnieken de revue passeren die jou meer ontspanning, vitaliteit en balans geven. Ook zal de verbonden ademhaling aan bod komen.

 

De verbonden ademhaling is een krachtige zelfhelende ademmethode waarbij je oude pijn, blokkades en negatieve emoties op celniveau gaat transformeren en helen. Afgesloten van je ademsysteem worden geopend, zodat je levensenergie weer vrij kan stromen.

Meld je van te voren aan en stuur een mail naar info@croesconnect.nl

 

Een ademsessie werkt helend op drie niveaus van bewustzijn: lichamelijk, mentaal / emotioneel en spiritueel. 

 

Lichamelijk bewustzijn

Door tijdens een ademsessie bewust, vol en verbonden te ademen, breng je extra zuurstof/energie in je lichaam, waardoor het gaat stromen en energie in beweging komt. Je activeert hiermee het zelfhelend vermogen. Je wordt uitgenodigd uit je comfortzone te komen en je ademhalingspatronen te doorbreken, door meer zuurstof tot je te nemen en daarmee de overvloed van het leven in te ademen.

 

Mentaal / emotioneel bewustzijn

Op dit niveau ruim je mentale overtuigingen en emotionele blokkades op. Je nodigt dat wat zich onbewust afspeelt, bewust uit om naar de oppervlakte te komen. Denk hierbij aan oude, niet uitgedrukte emoties, negatieve overtuigingen en oude herinneringen uit het verleden, die opgeslagen zijn in je onderbewuste. Door deze oude pijnen alsnog te doorleven, kun je ze loslaten en helen. Het resultaat is helderheid van geest en een emotionele balans.

 

Spiritueel Bewustzijn

Op dit niveau kom je in contact met je ware kern. Je herstelt de verbinding met wie je werkelijk bent, je hogere Zelf bewustzijn, Licht. Een diepe meditatieve staat waarin ingevingen en inzichten zich aan je kunnen openbaren.

 

Voel jij het verlangen om vol te leven, je hart te openen en de vrijheid in jezelf te ervaren, dan is ademwerk wat voor jou!