IT'S ME-TIME!

Retreat!

ME-TIME is genieten, ontspannen, bewegen en bewust aandacht geven aan jezelf!

 

Merk jij ook dat je steeds minder ruimte in je hoofd hebt om tot jezelf te komen en te ontspannen? Wil je hier verandering in brengen? Maak dan tijd vrij voor jezelf en neem gas terug. Tijdens een  RETREAT krijg je de kans om je batterij op te laden, te resetten. Je doet een stapje terug en brengt de hogesnelheidstrein van een hectisch bestaan tot stilstand. Je wordt je bewust wat er allemaal in en om je heen gebeurt en wat je nodig hebt om weer te ontspannen. Op een praktische, niet zweverige manier kom je tot rust en krijg je energie.

 

DAG RETREAT ‘OVERSTIJG JEZELF MET ADEM EN IJS’

Een reis buiten je comfortzone door middel van ademwerk en ijsbad.

Tijd: 10.00 tot 17.00 uur

Tarief €150,- euro

Inclusief: drinks, vegan lunch en bites

Locatie: Oosterwijksestraat 17 in Alphen

 

✅ IJSBAD Je gaat ontspanning vinden in een spannende en uitdagende situatie. Door middel van ademwerk en mindset maak je dit mogelijk. In dit persoonlijke proces kom je in contact met je innerlijke kracht en volle potentieel. Je doorloopt verschillende lagen van bewustzijn waarbij elk ijsbad weer uniek is.

 

✅ YOGA Yoga betekent eenheid. Het woord ‘yoga’ komt uit het Sanskriet en heeft vele betekenissen: verbinding, zich aansluiten. Tijdens de rustige yogasessie maak je contact met je lichaam, kalmeer je de geest en verbind je je met het hart.

 

✅ ADEMREIS Je maakt een ademreis waarbij verschillende ademtechnieken voorbijkomen die jou meer ontspanning, vitaliteit en balans geven. Ook zal de verbonden ademhaling passeren. Transformational Breath is een krachtige zelfhelende ademmethode waarbij je oude pijn, blokkades en negatieve emoties op celniveau gaat transformeren en helen. Afgesloten delen van je ademsysteem worden geopend, zodat je levensenergie weer vrij kan stromen.

 

Wil jij ontdekken hoeveel potentie en kracht er in jou verscholen zit?

JA zeggen tegen je ware zelf en loslaten wat jou niet meer dient?

 

Check de data in de agenda en reserveer je plekje bij één van ons. Heb je een vraag, bel of app ons gerust en we vertellen je er vrijblijvend meer over. Info@justreflect.nl of info@croesconnect.nl.

 

3 DAAGS ADEMWEEKEND ‘ADEM ALS MEDICIJN’

Deze retreat staat in het teken van ‘Thuiskomen in jezelf’

Samen met Inge Smits, bevlogen ademcoach, bundel ik de krachten en organiseren we een mindblowing ADEM-weekend! Dit weekend zit boordevol ademtechnieken, waarbij je volledig wordt ondergedompeld in de transformerende kracht van de adem. Een mega waardevol proces dat zich als vanzelf manifesteert.

 

Deze sessie is geschikt voor iedereen die interesse heeft in ademwerk. Man/vrouw, alle leeftijden. Ervaring met ademwerk is niet noodzakelijk

Het weekend biedt een innerlijke reis waarbij je persoonlijke groei en ontwikkeling centraal staat. Met behulp van de adem, yoga, meditatie en mindful wandelen gaan we aan de slag om dichter bij jezelf te komen. Je geeft jezelf de ruimte om datgene aan te kijken waar je (vaak onbewust) last van hebt. Blokkades die je niet wilt, of kunt voelen, of misschien veroordeelt komen aan het licht. Door middel van verschillende ademtechnieken ga je laag voor laag oude geblokkeerde energie loslaten. Je levensenergie kan hierdoor beter gaan stromen, zodat je jezelf kunt gaan helen op mentaal, emotioneel en fysiek niveau.

 

Dit transformerende weekend geeft je vleugels!

 

Praktische informatie

Locatie: Zenhoeve is een prachtige plek in de bosrijke omgeving van Landgoed Nieuwkerk, op de grens van Nederland en België. Een plek midden in de natuur die uitnodigt (jezelf) te Zijn. De serene sfeer en hoge energie maken het een fijne plek om te verbinden met Jezelf, met anderen en met de natuur. Een omgeving waar je kunt ontspannen aan de hectiek van alle dag.

 

Periode: najaar 2023

 

Verblijf: Volpension met vegetarisch biologische keuken:

 

Inbegrepen:

♥ verschillende ademtechnieken
♥ yogasessies en meditatiesessie
♥ cacaoceremonie en vuurritueel
♥ mindful wandelen
♥ Ijsbad en koudetraining (optioneel)
♥ 2 overnachtingen in gedeelde luxe tweepersoonskamers
♥ 2x ontbijt
♥ 2x lunch
♥ 2x avondeten
♥ onbeperkt koffie, thee, fris, fruit en tussendoortjes
♥ beddengoed en set handdoeken

Naast het dagelijks programma is er voldoende tijd en ruimte om te ontspannen en te genieten van de prachtige natuur rondom de Zenhoeve

Tarief: Normaal €666,- maar nu speciale welkomstactie €555,- excl. BTW

 

Een cadeautje aan jezelf om een heel weekend te ontspannen, te verdiepen en thuis te komen bij jezelf.

 

Gun jij jezelf een moment van ontspanning?

Neem dan contact op.

Stap uit de waan van de dag en geniet weer van de kleine dingen die je écht gelukkig maken!

Meld je nu aan!