IT'S ME-TIME!

Day Retreat!

ME-TIME is genieten, ontspannen, bewegen en bewust aandacht geven aan jezelf!

 

Merk jij ook dat je steeds minder ruimte in je hoofd hebt om tot jezelf te komen en te ontspannen? Wil je hier verandering in brengen? Maak dan tijd vrij voor jezelf en neem gas terug. Tijdens een DAY RETREAT krijg je de kans om je batterij op te laden, te resetten. Je doet een stapje terug en brengt de hogesnelheidstrein van een hectisch bestaan tot stilstand. Je wordt je bewust wat er allemaal in en om je heen gebeurt en wat je nodig hebt om weer te ontspannen. Op een praktische, niet zweverige manier kom je tot rust en krijg je energie.

 

Vrijdag 7 oktober DAY RETREAT ‘Adem en ijs’

Een reis buiten je comfortzone door middel van ademwerk en ijsbad.

Tijd: 09.30 tot 17.30 uur

Bijdrage: Normale prijs €149,- nu speciale prijs €135,-

Inclusief: drinks, vegan lunch en bites

Locatie: Oosterwijksestraat 17 in Alphen

 

✅ IJSBAD Je gaat ontspanning vinden in een spannende en uitdagende situatie. Door middel van ademwerk en mindset maak je dit mogelijk. In dit persoonlijke proces kom je in contact met je innerlijke kracht en volle potentieel. Je doorloopt verschillende lagen van bewustzijn waarbij elk ijsbad weer uniek is.

 

✅ YOGA Yoga betekent eenheid. Het woord ‘yoga’ komt uit het Sanskriet en heeft vele betekenissen: verbinding, zich aansluiten. Tijdens de rustige yogasessie maak je contact met je lichaam, kalmeer je de geest en verbind je je met het hart.

 

✅ ADEMREIS Je maakt een ademreis waarbij verschillende ademtechnieken voorbijkomen die jou meer ontspanning, vitaliteit en balans geven. Ook zal de verbonden ademhaling passeren. Transformational Breath is een krachtige zelfhelende ademmethode waarbij je oude pijn, blokkades en negatieve emoties op celniveau gaat transformeren en helen. Afgesloten delen van je ademsysteem worden geopend, zodat je levensenergie weer vrij kan stromen.

 

Wil jij ontdekken hoeveel potentie en kracht er in jou verscholen zit?

JA zeggen tegen je ware zelf en loslaten wat jou niet meer dient?

 

Reserveer dan je plekje bij één van ons. Heb je een vraag, bel of app ons gerust en we vertellen je er vrijblijvend meer over. Info@justreflect.nl of info@croesconnect.nl.

 

Wil jij een Individuele ME-Time Sessie boeken, schroom niet om aparte afspraak te maken zodat we op maat een middag/sessie kunnen plannen.

Deze sessie is geschikt voor iedereen die:

 

♥ lichaam en geest wil ontspannen
♥ wil onderzoeken waar je nu staat en waar je naartoe wil.
♥ behoefte heeft aan tijd en ruimte om tot jezelf te komen
♥ behoefte heeft aan innerlijke rust
♥ de schoonheid  van de natuur wil ervaren

 

ME-TIME is een afwisselend programma vanaf minmaal 2,5 uur waarbij je keuze hebt uit diverse activiteiten. Aan de hand van jouw behoefte en wensen stellen we het programma samen. Dit kan bestaan uit o.a.

 

♥ Mindset. Hoe manifesteer je jouw dromen? De centrale vraag is: waar sta je op dit moment in je leven? Ben je trouw aan jezelf en je doelen, verlangens? Hoe kom ik achter mijn diepste verlangens? Wat staat je in de weg om jouw droomleven te leiden? Hoe kun je ervoor zorgen dat jouw blokkades niet meer in de weg staan? Hoe kun je oude gewoontes en patronen loslaten?
♥ Lichaamswerk div yogavormen
♥ Natuurwandeling op de Regte Heide inclusief mindful oefeningen
♥ Ademwerk o.a. transformational breath

 

Na afloop van de sessie ontvang je ondersteunend materiaal en praktische tips om je bewustzijn te vergroten, zodat je in het dagelijks leven meer tijd vrijmaakt voor de dingen waar jij blij en gelukkig wordt.

 

Tarieven

Particulier tarief: €250,- voor 2,5 uur

Zakelijk: €325,- excl. 21 % BTW

*Programma is inclusief koffie, thee, water en kleine versnapering.

*Programma is zeer geschikt voor mensen met stress gerelateerde klachten.

*Mogelijk om aansluitend (adem) coachtraject af te sluiten.

*Zakelijke coachtrajecten worden vaak vergoed. Informeer voor de mogelijkheden bij je werkgever!

Wil jij je een TIME-OUT en gun jij jezelf een moment van ontspanning? Neem dan contact op.

 

Stap uit de waan van de dag en geniet weer van de kleine dingen die je écht gelukkig maken!

Meld je nu aan!