Post Single Page

Start binnenkort 4 weekse training Mindfulness en Bewustzijn!

Croes Connect

In Blog Posted

4 weekse training Mindfulness en Bewustzijn!

Op donderdag 17, 24 en 31 mei en 7 juni geef ik een 4 weekse mindfulness en bewustzijn training. De training vindt plaats bij bbb health boutique Tilburg en duurt van 20.00-21.30 uur. Je hoeft geen lid te zijn van bbb om deel te nemen aan de training.
Gedurende de 4weekse training komen onderstaande thema’s aan bod:

-automatische piloot
-hindernissen en weerstanden
-omgaan met lastige gevoelens
-wie is de baas? Ik of mijn gedachten?

De training bedraagt €125,- euro per persoon. Je ontvangt een digitaal werkboek en je krijgt toegang tot een digitaal platform waar je extra oefenmateriaal ontvangt om de stof eigen te maken; geleide meditaties, Youtube filmpjes en persoonlijke videoboodschappen.

Heb je interesse en wil je graag meedoen of ben je geïnteresseerd in persoonlijke training? Informeer dan naar de mogelijkheden! Mocht je nog vragen/opmerkingen, stel ze gerust en mail naar info@croesconnect.nl