Post Single Page

Dinsdag 16 april start 4 weekse mindfulness training!

Croes Connect

In Blog Posted

Praktische basistraining om bewust te leven en meer te genieten!

Donderdag 21 maart, 2019 

We leven in een hectische maatschappij waarbij we continue overspoeld worden door allerlei prikkels. We hebben naast ons gezinsleven, een grote vriendenkring, een drukke baan, willen niets missen op social media en willen er goed uit zien… kortom de sociale druk van buitenaf wordt steeds groter en we MOETEN van ons zelf van alles en we staan continue in een overdrive. Dit zorgt voor de nodige stress en spanning. 

De 4-weekse basistraining leert je om met vriendelijke aandacht te accepteren wat nu is. We dwalen regelmatig met onze aandacht af zonder dat we ons ervan bewust zijn. Wanneer we ons niet lekker voelen, zijn we geneigd dit gevoel weg te stoppen of te vluchten. We luisteren niet goed naar ons lichaam en raken steeds meer van onszelf verwijderd. We identificeren onszelf met het lichaam en gedachten en denken we dat we dit WERKELIJK zijn. 

Wat kan je van de 4-weekse mindfulness en bewustzijn training verwachten?

– Door de training zal je mentaal sterker worden en meer grip op jezelf krijgen.
– Je leert je aandacht te focussen en te ontspannen.
– Je leert met je gedachten om te gaan.
– Tijdens de training ontvang je educatie over de werking van de mind.
– Er zullen verschillende mindfulness oefeningen worden beoefend.
– Er zullen momenten van zelfreflectie plaatsvinden waardoor je bewustzijn groeit.
– Je zal inzicht krijgen in een patroon die belemmerend werkt en hoe je deze zelf kan transformeren.
– Je leert hoe je mindfulness als ‘tool’ in je dagelijks leven kan gebruiken.
– Je maakt een toekomstplan hoe je mindfulness kan blijven integreren en hoe je met je patroon aan de slag kan gaan.
– Je ontvangt een digitaal werkboek.
– 4 weekse training is €139,- euro per persoon
– Liever individueel volgen en op jouw moment? Dat is ook mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden.

Voorafgaand aan de 4 weekse training mindfulness en bewustzijn kun je een gratis proefles volgen. Data 8 april van 19.:00-19:30 uur en 9 april van 20:00-20:30 uur. Training is gepland dinsdag 16 en 23 april en 7 en 14 mei van 20:00-21:30 uur

Extra online ondersteuning! Naast een online-werkboek krijg je gedurende de training toegang tot een online platform. Hierop kun je extra oefenmateriaal terugvinden om mindfulness in je dagelijks leven te integreren; zoals geleide meditaties, youtube filmpjes, persoonlijke videoboodschappen en tips en tricks. Op deze manier word je naast de lessen ‘persoonlijk’ gecoacht en kun je meer verdieping vinden in je training.Prijs €139,- per persoon

De proeflessen en training vinden plaats bij bbb health boutique Tilburg, Kempenaarplaats 16 in Tilburg.

Meld je snel aan info@croesconnect.nl