Post Single Page

Introductie workshop mindfulness: omgaan met stress tijdens corona?

Croes Connect

In Blog Posted


Hoe kun je rust bewaren in onzekere tijden?

Wil jij minder stress en angst ervaren en de baas worden over je gedachtenMeld je aan voor de mindfulness training van 8 weken!

Jouw mind is jouw besturingssysteem, ongetemd en op de automatische piloot creëert je mind hoe jij denkt, voelt, beleeft en leeft. Wij mogen best wat waakzamer worden van deze ongetemde mind, want voordat je het weet beleef je een situatie stressvol, verdrietig en zit je in een negatieve dip.

Zonde en zeker niet altijd nodig!

Problemen zullen er altijd zijn, maar door middel van mindfulness leer je hier op een andere manier naar te kijken. Je kunt beter voor jezelf zorgen, omdat je vrijheid hebt om bewust te reageren. Op deze manier kun je gedachten, overtuigingen, emoties en oude ingesleten patronen doorbreken en loslaten wat niet meer bij jou past. Mindfulness zorgt ervoor dat je stopt met piekeren, minder stress ervaart en lekkerder in je vel komt te zitten.

Wat kun je verwachten van een 8 weekse training: je leert om je aandacht gericht te trainen en meer aanwezig zijn in het hier en nu, met vriendelijke open houding. Je wordt meer bewust van gewoonten en patronen en ervaart de voordelen van rust en meditatie. Door middel van meer bewust te worden krijg je inzicht en grip op je leven en kun je bewuste keuzes maken om goed voor jezelf te zorgen.

Dit geeft uiteindelijk meer rust en vertrouwen.

Heb je interesse en wil je deelnemen aan een gratis introductie workshop, stuur een mail naar info@croesconnect. Je bent van harte welkom tijdens de introductie workshop op dinsdag 8 september van 19.30-20.30 uur.

Data: groepstraining dinsdag 22,29 sept, 6,13, 27 okt, 3,10 en 17 november van 19.30 -21.30 uur. Wanneer je graag training wil volgen op ander tijdstip, informeer naar de mogelijkheden.

Praktische groepstraining € 300,- euro 8 weken 2uur per week les

  • Verschillende geleide meditaties, digitaal werkboek, YouTube filmpjes.
  • Er zullen momenten van zelfreflectie plaatsvinden waardoor je bewustzijn groeit.
  • Je krijgt inzicht in patronen die jou belemmeren en krijgt tools aangereikt hoe je deze zelf kan transformeren.
  • Je leert hoe je mindfulness op een praktische manier kunt inzetten in je dagelijks leven.
  • Je maakt een toekomstplan hoe nu verder