Post Single Page

Het Activeringshuis helpt je bij de zoektocht naar je talenten!

Croes Connect

In Blog Posted

Ontdekken van talenten!

Dinsdag 19 maart, 2019 

Een baan vinden kan soms best lastig zijn. Een baan vinden waar je HART een sprongetje van maakt al helemaal. Het Activeringshuis helpt mensen bij de zoektocht naar hun TALENTEN, WENSEN én KRACHT.

Het Activeringshuis biedt hulp voor mensen uit de Participatiewet, jongeren, startende ondernemers en mensen met LEF die graag de verdieping met zichzelf willen aangaan

Elke nieuwe kandidaat krijgt een kennismakingsgesprek. Daarin worden de behoeftes onderzocht en bepaald welke weg te bewandelen om het gewenste doel te bereiken. Een individueel programma duurt maximaal 6 maanden. De kandidaat kan hierin actief deelnemen aan diverse activiteiten die worden aangeboden in het Activeringshuis. Deze zijn erop gericht de werkzoekende weer in hun kracht te zetten en in beweging te krijgen.

Croes Connect biedt op maat begeleiding door middel van yoga en mindfulness sessies om spanning en stress te reduceren. Je wordt bewust van je lichaam en geest en krijgt meer inzicht in vastgeroeste patronen en gewoontes. Op deze manier kun je meer genieten en krijg je controle terug over je eigen leven.