Post Single Page

Hoe dan? Rust vinden midden in de drukte?

Croes Connect

In Blog Posted

Hoe kun je rust vinden middenin de drukte?

Hoe kun je rust vinden middenin de drukte?! Zoals iedereen om ons heen zijn wij DRUK! Werk, gezin, sporten, sociale contacten. We willen het allemaal. Hoe zorg je ervoor in 2020 dat jezelf niet voorbij loopt en stress of evt. burn-out voorkomt?

Antwoord:
“Door bewust te worden wat jou in de weg staat en weerhoud om te genieten en te ontspannen”. Klinkt simpel, maar blijkt in de praktijk toch lastig te zijn. Door mindfulness leer je om te gaan met lastige situaties en kun je stress reduceren.

Heb jij praktisch handvatten nodig om dit te realiseren in 2020? Meld je dan aan voor de introductie workshop bewustzijn en Mindfulness: woensdag 22 januari en 12 februari van 20:00-21:30 uur! Kosten €15,- euro.

In aanloop naar de 8 weekse training krijg je tijdens deze sessie meer achtergrondinformatie over wat mindfulness inhoudt, wat de voordelen zijn en op welke manier je het kunt integreren in je dagelijks leven. Wanneer je na de introductieles besluit deel te nemen aan de training is deze sessie gratis. Duur workshop: 1,5 uur. Schrijf je in op woensdag 22 januari van 20:00-21:30 of woensdag 12 februari 20:00-21:30 uur. Kosten €15 euro per persoon.