Post Single Page

Creëer HAPPY MOMENTS voor jouw team en je collega’s!

Croes Connect

In Blog Posted

Happy Moments!

 
Ontspannen, genieten, bewegen is het recept van de “Happy Moments”.
Een afwisselend programma op maat waarbij je als bedrijf de keuze hebt uit diverse activiteiten. Aan de hand van jouw wensen wordt een afwisselend programma samengesteld. Dit bestaat uit o.a. yoga, ademwerk, wandeling, ontspanningsoefeningen, mindset en lekker eten op een mooie locatie.
 
Doel is om te genieten, te ontspannen en meer rust te creëren in je lijf en in je hoofd. Tijdens de HAPPY MOMENTS krijg je de kans om je batterij op te laden, te resetten. Je doet een stapje terug en brengt de hogesnelheidstrein tot stilstand.
 
Zoek jij een leuke activiteit voor een teamuitje? Of wil je de ochtend/middag afsluiten met een ontspannen sessie? Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.
 
Daarnaast is er ook een HAPPY MOMENT VOUCHER. Deze kun je inwisselen in ruil voor verschillende activiteiten o.a. yoga, ademwerk, retraite etc. Geschikt bijvoorbeeld als blijk van waardering bij een afscheid, verjaardag, of als cadeau in het kerstpakket!
 
Heb je interesse en wil je meer weten? Ik kom graag langs om kennis te maken of mail naar info@croesconnect.nl. Meer informatie zie www.croesconnect.nl
 
#ontspannen#genieten#relaxen#bedrijfsuitje#kerstcadeau@yoga#ademen#vitaliteit