Me-Time!

Me-Time!

Project details

Category

Me-Time!

Stap uit de waan van de dag en geniet weer van de kleine dingen die je écht gelukkig maken!

Merk jij ook dat je steeds minder ruimte in je hoofd hebt om tot jezelf te komen en te ontspannen? Wil je hier verandering in brengen? Maak dan tijd vrij voor jezelf en neem gas terug.

 

Tijdens een Me-Time sessie krijg je de kans om je batterij op te laden, te resetten. Je doet een stapje terug en brengt de hogesnelheidstrein van een hectisch bestaan tot stilstand. Je wordt je bewust wat er allemaal in en om je heen gebeurt en wat je nodig hebt om weer te ontspannen. Op een praktische, niet zweverige manier kom je tot rust en krijg je energie.

 

Genieten, ontspanning, beweging en bewust aandacht geven aan jezelf. Me-Time is een totaalprogramma waarbij mindfulness, meditatie en yoga aan bod komen. De zintuigen worden geprikkeld om de beste versie van jezelf naar boven te halen. Of dit nu een yogasessie, meditatie, boswandeling of een muziek sessie is. Het komt erop neer dat je ervaart hoe prettig, waardevol en makkelijk het is om even een time-out te nemen.

 

Naast de sessie ontvang je extra ondersteunend materiaal en praktische tips om bewustzijn verder te ontwikkelen, zodat je in het dagelijks leven meer tijd vrij maakt voor de dingen waar jij blij en vrolijk van wordt.

 

Me-Time sessies worden op verschillende locaties georganiseerd. De eerste Me-Time sessie is een special en vindt plaats bij de sauna in Thermae Son in Son en Breugel. Houd de agenda in de gaten voor meerdere sessies.

 

Wacht niet langer en maak een gaatje vrij in je agenda!

Meld je nu aan!

Share on
Next

Meditatie